Günlük Sağlıklı Yürüyüş

Birçok kişi, bushwalking'in uzak bir yere gitmeyi ve uzun mesafelerde büyük, ağır bir paketi taşımayı gerektirdiğini düşünüyor. Şehir sakinleri, göçmenler ve bu ülkeye gelen ziyaretçiler, burun tıkanıklığının yılanlar, örümcekler ve orman yangınları riski ile çok tehlikeli olduğunu ve o ormancık yürüyüşünün özel beceri ve bilgi gerektirdiğini düşünebilir.
Sağlıklı Yürüyüş

Gerçeklik oldukça farklıdır! Bushwalking ezici bir çoğunlukla güvenlidir ve yalnızca bir gün, hatta sadece birkaç saat süren aile grupları, arkadaş grupları veya turistler için uygun harika yürüyüşler mevcuttur.
Harika bir egzersiz olmanın yanı sıra, Bush'un yürüyüşünden zevk almak için birçok neden var. Bazıları için yalnızlık ve bağımsızlık şansı, diğerleri sosyal tarafı severler, doğal çevreden hoşlanırken aynı görüşlü insanlarla vakit geçirirler. Birçoğu çevredeki doğal çevrenin tadını çıkarırken, yol boyunca karşılaştıkları bitki ve hayvanlarla çekilen fotoğrafların keyiflerini çekiyor. Veya belirli bir rotanın ne kadar çabuk tamamlanabileceği gibi meydan okumayla ilgili olabilir.
En önemli şey, oraya çıkmak ve Avustralya'nın çeşitli doğal çevrelerinde sunulan muhteşem yürüyüş imkânlarını yaşamaktan ve yaşamaktan geçmek.
Yeni Güney Galler 
Yol: Bundeena to Marley Head 
Yer: Royal National Park, Sydney 
Süre: 10.8km, 3hrs 20mins 
Zorluk seviyesi: Kolay 
Özellikler: Marley Head'den muhteşem manzaralar ve kayalıklarla kaplı kayalık platformlar arasında sağlıktan heyecan verici çevre değişiklikleri .
Yol: Kırmızı Eller Mağarası ve Balta Zımparalama Turu 
Yer: Mavi Dağlar Milli Parkı (Katoomba) 
Süre ve Zaman: 4.1km, 2 saat 
Zorluk Derecesi: Orta 
Vurgulu: Bazı görkemli mağara tablolarını ziyaret eden kültürel bir yürüyüş.
Queensland 
Yol Tarifi: Witches Falls 
Bulunduğu Yer: Tamborine National Park 
Boyu: 3.5km, 2 saat 
Zorluk derecesi: Orta 
Highlights: Yükselen yağmur ormanları ve pikabin avuç içi gezileri ile batıdaki Büyük Bölgeye bakış açıları ile hoş bir yürüyüş.
Parkurları: Kondalilla Falls Circuit 
Konum: Kondalilla Milli Parkı 
Süre ve Süre: 4.6km, 2-3 hours 
Zorluk derecesi: Orta 
Highlights: Kondalilla Falls üzerinde mükemmel bir yüzme deliği sunan popüler park.
Victoria 
Yol: Lerderderg River Heritage Walk 
Yeri: Blackwood Victoria 
Süre ve Zaman: 8.7km, 3 hours 
Zorluk Derecesi: Kolay 
Önemli Noktalar: Esasen eski krallığın tepesine Lerderderg Nehri'nin üst sınırlarına ulaşan güzel bir yürüyüş Baraj.
Yol: Doğu Sherbrooke Ormanı Yürüyüş 
Yeri: Grant Piknik Alanı, Sherbrooke Ormanı, Dandenong Aralığı Milli Parkı 
Uzunluk ve Süresi: 7.1km, 2 saat 
Zorluk Derecesi: Kolay 
Önemli Noktalar: Magnificent Mountain Ash ağaçları, dünyanın en uzun çiçekli bitkiler ve çok sayıda renkli rosellalar , Galahlar, krokotlar ve muhtemelen bir lir asidi.
Güney Avustralya 
Trail: Şelale Yürüyüş 
Yer: Belair Milli Parkı 
Uzunluk ve Saat: 6.5km, 3 saat 
Zorluk derecesi: Orta 
Özeti: genellikle sadece kış aylarında akan iki şelaleler. Adelaide-Melbourne demiryolu hattı altındaki Yankı Tüneli'nden yürüyün.
Yol: Sulak Yürüyüş 
Yeri: Onkaparinga Nehri Dinlenme Parkı 
Uzunluk ve Süresi: 4.5km, 2.5 saat 
Zorluk derecesi: Kolay 
Önemli Noktalar: Onkaparinga nehir ağacı nehirleri, otlak / sedge toprakları ve kolayca görülen birdlife.
Tazmanya 
Parkuru: Dove Lake Circuit - Cradle Mountain 
Konum: Cradle Mountain - St Clair Milli Parkı 
Süresi ve Süresi: 6km, 2 saat 
Zorluk Derecesi: Kolay 
Önemli Noktalar: Cradle Mountain'ın kayalık dikmelerinin altındaki Dove Gölü'nün etrafında yürümek, çoğunlukla fotoğraflanan Kaynamış ve eski bir mersin kayınlı serin ılıman yağmur ormanı olan Balo Ormanı'ndan geçerek.
Park Yeri: Organ Pipes, Mt Wellington Yer: Hobart 
Süre: 7km, 3 saat 
Zorluk derecesi: Orta 
Highlights: Mt Wellington'un Jurassic dönemindeki dolerit kayaçlardan 145 ila 200 milyon yıl önce oluşmuş muhteşem ve ayırıcı Organ Boruları formasyonu.
Batı Avustralya 
Trail: Kalın Park Trail 
Yer: Kalın Parkı, Perth 
Uzunluk ve Saat: 300m itibaren 5.1km için 
Zorluk değerlendirmesi: Kolay 
Özeti: Reabold Tepesi'nden şehir ve sahil muhteşem manzarasına. Çöküntü alanının (bahar çiçekleri de dahil olmak üzere) çeşitliliği ve bol kuş canlılığı.
Parkurları: Syd's Rapids & Aborijinal Heritage Trail 
Yer: Walyunga National Park, Perth 
Süre ve Süresi: 6.4Km, 3 saat 
Zorluk Derecesi: Kolay 
Özellikler: Aile dostu yürüyüş parkurları, yerli geçmişi, bitki ve hayvanları ve beyaz su raftinginin tarihini yorumlar .
Bir Bush yürüyüşünde ayrılmadan önce
  • En son bilgiler, özellikle de parkur kapanmaları için Eyalet Milli Parkı veya diğer ilgili web sitelerini kontrol edin.
  • Orman yangınları bilgisi de dahil olmak üzere hava durumu tahmini için Meteoroloji Bürosu'na (bom.gov.au) gidin. Ev tahmininin, ziyaret etmeyi planladığınız belirli bölgedeki hava koşullarına karşı çok zayıf bir rehber olabileceğini unutmayın.
  • Yürüyüş ayrıntılarını biriyle sorumlu tutun. Bir çevrimiçi form, Seyahat Niyetleri'nden (tripintentions.org) edinilebilir.
Bir günlük yürüyüş için neye ihtiyaçduyulur? • Yağmurda içindekileri kuru tutmak için güçlü bir plastik torbayla birlikte günlük paket - hattı • Su, dayanıklı bir kapta. Soğuk koşullarda, kişi başı günlük 5 litreye kadar, günde kişi başı 1 litreye, sıcakta beklemelisiniz. • Çerezler / gıdalar, çok miktarda paketlemeyi bırakın ve acil durumlarda ekstra şeyler verin. • Kapalı parmak rahattır. Düz ayakkabı • Su geçirmez / rüzgar geçirmez ceket ve soğuk alması muhtemel sıcak bir güneş gözlüğü • Güneş gözlüğü, 30+ güneş kremi ve şapka • Harita ve pusula veya GPS - gitmeden önce bunları nasıl kullanacağınızdan emin olun • İzleyin • İlk yardım kiti , Meşale ve ıslık da dahil olmak üzere • Kurşun kalem ve kağıt • Tuvalet kağıdı ve hafif havlu • Su geçirmez kibrit veya daha hafif

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gece İyi Uyumak İçin Yapılması Gerekenler

Evinize bahar temizliği