Nasıl Mutlu Olunur

Niçin iyi sezmek için rafa yerleştin? Kendinizi iyi hissetmek için neden iyi hissediyorsunuz? Pozitifliği çoğaltmak ve kış mavilerini yenmek için bu ipuçlarını uygulayın.
mutlu olmak


Mutluluk kelimenin tam anlamıyla bağırsağında adım atar. Karnınızdaki kelebekleri nasıl sinirlendirdiğiniz vakit ihmal etmeyin? Bağırsağınızda olan bitenler ruh halinizi de etkileyebileceği benzer biçimde, öteki yol da işe yarar. Aslen, bilim adamları sıklıkla bağlarırsakları "ikinci beyin" olarak adlandırır ve serotoninin% 95'inin bağlarırsaklarda sentezlendiğini ve saklandığını (serotonin mutlu kimyasal maddelerden biridir ve SSRI antidepresanları artırmak için tasarlanmış) . Dolayısıyla, diyare, kabızlık veya şişkinlik gibi herhangi bir sindirim problemini çözerek bağırsağınıza dikkat etmeniz önemlidir. Kombucha, lahana turşusu, kefir ve pota yoğurtları şeklinde mayalanmış yiyecek ve içecekler, probiyotiklerle takviye edebildiği benzer biçimde organik bağlarırsak bakterilerini geliştirebilirler.

Çürük ortamdan kaçınmak için çürük yiyeceklerden kaçının! Serotonin, norepinefrin ve dopaminin sağlıklı yolakları için magnezyum, çinko, B6 ve niasin gibi yeterli vitamin ve minerallere ihtiyacımız var. Araştırmalar, özellikle vitamin D eksikliğinin depresyon ile ilişkili bulunduğunu ve bunun da gmeşhurk çoklu vitamin ve mineral olmadan gitmemesinin başka bir nedeni bulunduğunu gösterdi.

2005 yılında yapılan bir araştırma, tüketen yaban mersini ve spirulinin dopamin düzeylerini artırabileceğini daha belirgin olarak gösterdi. Kafesler, bademler, çiğ kakao, hindi, yumurta ve muz şeklinde yüksek triptofan veya tirozin seviyelerinden mutlu bir naturel destek vermek için rejim rejimine aşağıdaki ruhsal gıdaları da dahil edebilirsiniz.

Bilge Albert Einstein'dan bir kelime zekice bir halde "Eğer mutlu bir yaşam yaşamak istiyorsanız, onu bir hedefe bağlayın" dedi. İnsanlara veya eşyalara değil. "Bir hedefiniz yoksa yahut yolunuzun sizi nereye götürdüğünü biliyorsanız, belki de şimdi oturup bunu anlamanın süreıdır. Beş yahut 10 yıllık süre çizelgesi yazmanıza yardımcı olan bir akıl hocalığı edinin ve hayatta ne istediğinizi koyun. Evinizde bir yere yapıştırın, doğruya çalıştığınız şeyin devamlı olarak görsel hatırlatıcısı olarak.

Bu, insanoğluın da önemli olmadığını söylemek değil. Duygudurum artırmaya ihtiyacınız var ise o süre dostlarınızla tanışmak, komik bir film izlemek ve olumlu insanlar çevreında olmak inanılmaz bir yükseliş sağlayabilir. Kendiniz benzer biçimde olmasını dilediğiniz insanlarla kendinizi kuşatmaya çalışın. Pozitif yönde mutlu insanlarla zaman geçiriyorsanız, onların iyimser havası kaybolup size esin verecektir.

Senin favori rengin ne? Yeşilin yeşilin büyümeyi teşvik edeceğini, mavi rengin mesajşimi canlandırabileceğini ve sarı rengin bize güçlü, parlak ve neşeli hissettirdiğini biliyor muydunuz? Bundan dolayı gri sürükleyin ve bu kışın güzel parlak renklerle kendinizi kuşatın! Bazen çiçek ve parlak renklerle dolu bir odada olmanın hayal gücünüz artmakta ve ruh hali artmaktadır.

Kadranda bir gülümseme tutmak için: müziğini çevir; iyi ye; tertipli egzersiz; Günlük güneş ışığını al; Kendinizi parlak renklerle sarın, alıntı yapanları ve olumlu insanoğluı güçlendirin ve bu kışın mutlu olmayı seçin!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Günlük Sağlıklı Yürüyüş

Gece İyi Uyumak İçin Yapılması Gerekenler

Evinize bahar temizliği