Enerji İçin 5 Yol

Rose, Sağlıklı Yaşam Eastgardens, Sağlık Koçu, Yoga ve Meditasyon Öğretmeni
Yoğun bir yaşam tarzı, çoğunlukla kendinize iyi bakmamak için kullanılan bir bahistir. Meşgul olmak ne yaptığınızı görmek için enerjiye ihtiyaç duyar. Artmış enerji ile çalışabileceğiniz, dinlenebileceğiniz ve oynayabilmeniz için bu basit adımlarla bir seferde bir alışkanlık değiştirmeyi planlıyorsunuz.

DAHA FAZLA BİR HİDİnsanların yorgun hissetmelerinin en yaygın nedenlerinden biri dehidrasyon. Daha fazla su içmek enerji düzeylerini ve havayı artırabilir. Günde 25 kg vücut ağırlığı başına 1 litre içmeyi hedefleyin. 
TRY: Serinletici bir yazlık içki için suya salatalık, limon ve nane yedirin.

KOMPLEKS KARBOHİDRAT
İşlenmiş gıdaları tahıllar, tohumlar ve taze sebzeler için değiştirin. Vücudunuzun parçalanması için bunlar uzun sürer, böylece daha uzun süre dolgunlaşırsınız. 
TRY: Bir dahaki sefere çörek hissettiğiniz bir dahaki sefere, bir avuç badem, pepitas ve ayçiçeği çekirdeği toplayın.

SADECE NEFESgergin hissediyorsunuz? Göğsünüze derin nefes alın ve 'kavga veya uçuş' cevabınızı anında kapatmak için diyaframınızı hareket ettirin. Sakin hissedersiniz, günün geri kalanında enerjinize yeni bir enerji patlaması yaparsınız.

LOLDoğru, yüksek sesle kahkaha atın! Çalışmalar, gülüşmenin stres ve kaygı düzeyini azaltabileceğini ve anında enerji seviyelerini artırdığını gösteriyor. 
TRY: Yerel komedi gecenize bakın. Birkaç arkadaşınızı toplayın ve eğlendirici bir geceye kahkahalarla çevirin ve kimin en gülüntünü görün.

GİZLEME ÇEKİNBütün günlüğünüzde masanızın üzerinde oturuyorsanız, kalkın ve vücudunuzu canlandırmak için gerin ve kan ve oksijen akışını her 20-30 dakikada bir artıracaktır. 
TRY: Bir enerji ve ruh hali arttırmak için işten sonra yoga yapın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Günlük Sağlıklı Yürüyüş

Gece İyi Uyumak İçin Yapılması Gerekenler

Evinize bahar temizliği