Evinize bahar temizliği

Büyük bir temizliğe sahip olmak ve her şeyi organize etmek yeni bir sezon girmek için harika bir yoldur. Ürünleri temizlemek için bir servet harcamanıza veya kimyasal aşırı yüklenme riskine gerek yoktur; Bisküvi, sirke ve dirsek yağının iyi uygulanması genellikle tek ihtiyacınız olan şeydir.
Evinize bahar temizliği

Bu bahar temizleme klasikleri ile adımınızı 
atacak bir Bahar Air doonas, yastıklar ve şilteler toz akarlarını ve küfünü öldürmek için 3-4 saat boyunca güneşin altında bırakın.
Dışarı çırpın kilim dışında ipe asmak ve hapşırık neden olan nasties kurtulmak yendi.
Yıkama pencereleri, odanızın daha az kir ve gözle bulaşan kir ile daha aydınlık ve daha parlak hissedeceksiniz. Sıcak suda 1/2 fincan sirke ve gazlı bezle kaplanmış bir miktar sirke kullanın. En iyi sonucu elde etmek için bulutlu bir gün seçin (dolayısıyla güneş temizleme solüsyonunu çok çabuk kurutmaz ve çizgilere neden olmaz). Camlardan önce çerçeveleri ve ekranları temizleyin.
Temiz duvarlar , duvar yüzeylerine toz birikmesi için kuru bir sünger, temiz süpürge veya vakum kullanır. Örümcek ağlarının toplanmasını istedikleri köşelere özel dikkat edin.
Boyayı silin , bir litrelik ılık suda 4 çorba kaşığı bicarb soda kullanarak hafif ve çok amaçlı bir temizleyicinizi yapın. Solüsyona yumuşak bir bez veya sünger batırın ve boyalı kapılar, pencere çerçeveleri ve süpürgelikler temi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Günlük Sağlıklı Yürüyüş

Gece İyi Uyumak İçin Yapılması Gerekenler